Online masterclasses Rekenen

Online masterclass 'Op weg naar 1 S'

Het aantal leerlingen in het basisonderwijs dat het niveau 1S voor rekenen haalt is te laag. In de masterclass krijg je handreikingen om meer leerlingen het niveau 1S te laten halen.

Lees meer

Online masterclass 'Een goede rekenstart in groep 3'

De overgang van groep 2 naar groep 3 is voor veel leerlingen een grote stap. Met name de meer schoolse aanpak in groep maakt dat leerlingen het naar groep 3 gaan als spannend ervaren.

Lees meer

Online masterclass 'Goed op weg met rekenen in groep 4'

Wat mag je bij de start van groep 4 verwachten aan rekenvaardigheden van de leerlingen? Het is belangrijk om de beginsituatie van de leerlingen bij de start van het schooljaar goed in kaart te hebben.

Lees meer

Online masterclass: 'Rekenen, een doorgaande lijn van groep 2 naar groep 3'

Een goede doorgaande lijn rekenen maak je op basis van doelen, waarbij veel ruimte is voor handelen en ervaren. Het werken in hoeken en de inzet van spelletjes dragen bij aan een goede rekenontwikkeling van de kinderen in groep 1, 2 en 3. In de masterclass richten we ons op een betekenisvolle en effectieve manier van rekenen.

Lees meer

Online masterclass 'Verder met rekenen in groep 3'

Praktische handreikingen voor het in kaart brengen van de rekenontwikkeling van jouw groep, zodat je didactisch zorgvuldig kunt afstemmen op leerbehoeften in de tweede helft van groep 3.

 

Lees meer

Online masterclass 'M2 Machtig Meetonderwijs'

Meten en omgaan met maten is voor veel leerlingen een struikelblok. Wanneer leerlingen een geleidelijk opgebouwd beeld krijgen van de verschillende grootheden en maten krijgt meten meer betekenis en kunnen leerlingen ook beter leren rekenen met maten. Welke kennis hebben de leerlingen eigenlijk nodig? Hoe zorg je voor een goede opbouw? Je hebt al (Flexmaat)posters hangen al, maar wat nu?

Lees meer

Online masterclass 'Verder met rekenen in groep 3'

Praktische handreikingen voor het in kaart brengen van de rekenontwikkeling van jouw groep, zodat je didactisch zorgvuldig kunt afstemmen op leerbehoeften in de tweede helft van groep 4.

Lees meer

Wizz Scholing werkt samen met

Neem contact op met Wizz Scholing

Overflakkee 33
8302 NZ Emmeloord

info@wizz-scholing.nl

06-37604520