Inspiratie voor uw onderwijs in 2016 met Wizz Scholing

Geplaatst op 13 december 2015

De onderwijsadviseurs en trainers van Wizz Scholing staan ook in 2016 weer voor  u klaar. Naast de bestaande diensten en cursussen kunt u in 2016 onder andere het volgende van ons verwachten:

Met welke bril kijkt u naar een taal- en/of rekenles?’
Een scholingstraject voor directies en IB’ers waarbij aandacht is voor effectieve taal- en rekenlessen. Wat zijn de huidige eisen voor een goede taal- en rekenles, welke vaardigheden vereist dit van leerkrachten en wat wilt u zien als u een les gaat observeren?

Werken aan de rekendrempels’.
Voor leerkrachten (en leerlingen) is het niet voldoende geautomatiseerd zijn de basisvaardigheden rekenen een terugkerend probleem. Na het volgen van de training bent u in staat om een goede basis voor het hoofdrekenen van uw leerlingen te leggen. Deze training wordt gemaakt in samenwerking met Bareka (profieltoets rekenen) en Onderwijs met Lev.

‘Spel in de rekenles’.
In 1 of meerdere workshops leert u de meerwaarde van de inzet van spellen in de rekenles kennen.

‘Implementatie referentieniveaus rekenen’ (het zgn. Dominotraject)
Het Dominotraject is een scholingsaanbod met meerdere stappen. In een eendaagse scholing worden directies en IB’er/Rekencoördinator achtergrondinformatie over de referentieniveaus rekenen en handreikingen en materialen om hier vervolgens zelf mee in de school aan het werk te gaan. Meer lezen?

Uiteraard kunt u in 2016 ook bij ons terecht voor de cursussen Wizz Woord Wijs (vrije inschrijving of in-company) en workshops Speel je Wijs en Wizz Woord Wijs.

Nu al vragen over één van bovenstaande trainingen en/of workshops? Mail deze dan naar: info@wizz-scholing.nl

Wizz Scholing werkt samen met

Neem contact op met Wizz Scholing

Overflakkee 33
8302 NZ Emmeloord

info@wizz-scholing.nl

06-37604520

Wizz Menu